2024-06-21

Uitwerking omgevingsvisie

Foto 20 juni 2024.jpg

De omgevingsvisie, een document waarin we hebben aangegeven wat we binnen onze gemeente willen koesteren. Hoe ziet onze gemeente eruit en wat zijn de belangrijkste waarden van onze gemeente? Een document wat samen met inwoners, organisaties en gemeenteraad is opgesteld. 

Echter, concrete uitwerking van projecten waren nog niet te vinden in dit document. En met grote uitdagingen die op ons afkomen, denk hierbij aan de komst van de Nedersaksenlijn of grootschalige woningbouw maar ook een omgevingsplan die over een aantal jaren definitief moet zijn vond LBO het tijd om de omgevingsvisie verder te gaan concretiseren. Wat voor gemeente willen we zijn, hoe zien we onze toekomst over 10 jaar en hoe gaan we juist die dingen waar we zuinig op willen zijn borgen voor de toekomst. 

De fractie van LBO heeft tijdens de behandeling van de Kadernota een motie ingediend om deze uitwerking in gang te zetten. Deze motie is door de voltallige gemeenteraad aangenomen. Deze uitwerking gaat van belang zijn voor onze inwoners, hierin kunnen zij straks mee participeren om het goud van onze gemeente te behouden.

Admin - 09:46:58 @ Nieuws uit de fractie | Een opmerking toevoegen







 
E-mailen
Map
Instagram