2024-09-05

Leefbaar Borger-Odoorn komt naar u toe de komende periode!

Leefbaar Borger-Odoorn staat graag in verbinding met haar inwoners en gaat de komende maanden naar alle dorpshuizen in de gemeente om met inwoners te spreken. Wat zou u graag verbeterd zien in uw leefomgeving en hoe zou u uw eigen rol zien om bij te dragen aan het verbeteren van uw leefomgeving?

De aftrap vindt plaats in dorpshuis de Viersprong te Buinerveen. Leefbaar Borger-Odoorn nodigt u uit om 9 september 2024 van 19.00 uur tot 19.45 uur langs te komen en het gesprek met ons aan te gaan over onderwerpen die u belangrijk vindt. Vooraf aanmelden via fractie@leefbaar-borger-odoorn.nl is een pré maar niet noodzakelijk.

Kunt u 9 september niet aanwezig zijn? Geen probleem, elke maand gaan wij op bezoek in een ander dorp binnen onze gemeente. Houd deze krant, onze website en sociale media kanalen in de gaten om te weten waar we de volgende keer aanwezig zijn. 

Wilt u nog iets anders met ons delen? Of wilt u zich aanmelden om actief mee te doen binnen de partij? Meld u dan aan middels het contactformulier op www.leefbaar-borger-odoorn.nl

Admin - 08:24:05 | Een opmerking toevoegen







 
E-mailen
Map
Instagram